1. stofzuigers
  2. Veripart VPSZ103 stofzuiger met zak.

Veripart VPSZ103 stofzuiger met zak.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Veripart VPSZ103 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Veripart VPSZ103 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesVeripart VPSZ103
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Veripart VPSZ103

Met de Veripart VPSZ103 stofzuiger met zak kom je gemakkelijk van al je stof af. De stofzuiger is namelijk geschikt voor zowel harde vloeren als tapijt. Hiermee heb je alles onder controle en is je woning weer helemaal stofvrij. Met de meegeleverde parketborstel met lange borstelharen beschadig je de vloer niet. Ook ontvang je een gemotoriseerde turboborstel, speciaal voor het stofzuigen van tapijt. Deze borstel heeft ronddraaiende borstelharen, waardoor hij ook geschikt is voor het verwijderen van dierenharen. Daarnaast ontvang je ook een meubel- en kierenzuigmond. Hiermee kun je je bank afzuigen en moeilijk bereikbare plekken in je woning stofzuigen. De zuigkracht is gemakkelijk regelbaar via het handvat. Des te hoger je het handvat instelt, des te krachtiger de stofzuiger wordt. Met een snoer van maar liefst 9 meter is de Veripart VPSZ103 stofzuiger met zak superhandig. Na gebruik rol je het snoer gemakkelijk op.

Pluspunten
  • De parketborstel is speciaal voor kwetsbare vloeren en de turboborstel verwijdert dierenharen gemakkelijker, zelfs uit tapijt. De kleine accessoires vind je onder de kap van de stofzuiger, zo heb je ze tijdens het schoonmaken altijd bij de hand. De parketborstel is speciaal voor kwetsbare vloeren en de turboborstel verwijdert dierenharen gemakkelijker, zelfs uit tapijt. De kleine accessoires vind je onder de kap van de stofzuiger, zo heb je ze tijdens het schoonmaken altijd bij de hand. De parketborstel is.

Minpunten
  • Deze stofzuiger is, met een gewicht van 7 kilo, relatief zwaar.

Veelgestelde vragen over de Veripart VPSZ103

De Veripart VPSZ103 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Veripart VPSZ103 heeft een Unknown schermtype.

De Veripart VPSZ103 tv is Unknown van kleur.