1. stofzuigers
  2. Bosch Unlimited 8 BCS82MAT14.

Bosch Unlimited 8 BCS82MAT14.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch BCS82MAT14 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Bosch BCS82MAT14 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesBosch BCS82MAT14
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Bosch BCS82MAT14

Je kunt het schoonmaken van je hele huis nu makkelijker maken met de Bosch Unlimited 8 BCS82MAT14. Deze stofzuiger heeft een grote capaciteit, waardoor je tot 65 minuten in de eco modus kunt stofzuigen. Met de flexibele kierenzuigmond en de 2-in-1 accessoire kun je alle lastige plekjes stofvrij maken. Daarnaast heeft de stofzuiger een speciale zuigmond voor kleine lades en toetsenborden. In de zuigmond zit led verlichting, waardoor je precies kunt zien waar je wel en niet moet stofzuigen. De stofzuiger heeft ook een turbostand voor hardnekkig vuil. Als je klaar bent met stofzuigen, plaats je de steelstofzuiger in de wandhouder om op te laden. Zo heb je altijd een schoon huis met de Bosch Unlimited 8 BCS82MAT14. Met de Bosch Unlimited 8 BCS82MAT14 ben je altijd voorzien van een krachtige stofzuiger. Je kunt kiezen uit 3 verschillende standen voor het beste resultaat. Met de flexibele kierenzuigmond en de speciale zuigmond voor kleine lades en toetsenborden, kun je elk hoekje en elk meubel stofvrij maken. Daarnaast heb je met de led verlichting in de zuig.

Pluspunten
  • Op het display kun je relevante informatie aflezen, zoals wanneer je de accu van de stofzuiger moet opladen. Met de flexibele kierenzuigmond haal je ook moeilijk bereikbare plekken. De LED-verlichting op de zuigmond verbetert het zicht op donkere plaatsen, zoals onder het bed of de bank.

Minpunten
  • Deze steelstofzuiger maakt met een geluid van 78 decibel heel veel lawaai. De turbostand vraagt veel energie van de accu, als je deze stand inschakelt gaat de accu slechts 10 minuten mee.

Veelgestelde vragen over de Bosch BCS82MAT14

De Bosch BCS82MAT14 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Bosch BCS82MAT14 heeft een Unknown schermtype.

De Bosch BCS82MAT14 tv is Unknown van kleur.