1. stofzuigers
 2. Philips Performer Silent FC8780/09.

Philips Performer Silent FC8780/09.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Philips FC8780/09 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Philips FC8780/09 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesPhilips FC8780/09
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Philips FC8780/09

Met de Philips Performer Silent FC8780/09 is het stofzuigen een eitje. Met een opvangcapaciteit van 4 liter hoef je minder vaak de stofzak te vervangen. Daarnaast is het anti-allergiefilter een groot pluspunt. Zo wordt de lucht die de stofzuiger uitblaast schoon van stofdeeltjes en allergenen. Met de TriActive Pro combiborstel wordt ook het fijnstof meegenomen van de grond. Ook als je een houten vloer hebt kun je de stofzuiger gerust gebruiken. Met de bijgeleverde parketborstel zorg je ervoor dat er geen krassen op je vloer ontstaan. De stofzuiger heeft ook een handig accessoire geïntegreerd in het handvat. Door de stofzuigerbuis los te klikken van de slang heb je een zachte afstofborstel. Hiermee stofzuig je de glazen salontafel zonder risico op krassen schoon. Deze Philips stofzuiger is een aanwinst voor elk huishouden.

Pluspunten
 • De meegeleverde parketborstel beschermt je harde vloer tegen krassen

  .

  De Anti-allergiefilter maakt de TriActive Pro borstel zeer geschikt voor mensen met een stofallergie. De rubberen rand van de TriActive Pro borstel neemt ook het fijnstof mee tijdens het stofzuigen.

Minpunten
 • Er is geen mogelijkheid om de kleine accessoires op te bergen

  .

  Er zit geen turboborstel bij, dus het schoonmaken van dierenharen of grove tapijten is minder gemakkelijk.

Veelgestelde vragen over de Philips FC8780/09

De Philips FC8780/09 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Philips FC8780/09 heeft een Unknown schermtype.

De Philips FC8780/09 tv is Unknown van kleur.