1. stofzuigers
  2. Nilfisk One Allergy.

Nilfisk One Allergy.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Nilfisk 128390146 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Nilfisk 128390146 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesNilfisk 128390146
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Nilfisk 128390146

De Nilfisk One Allergy is ontworpen om stofallergieën te bestrijden. Hij is uitgerust met een HEPA 14-filter dat zorgt voor een effectieve verwijdering van stofdeeltjes en allergenen uit de lucht. Bovendien bevat de stofzuiger een combi- en parketborstel, waardoor hij geschikt is voor alle soorten vloeren. Naast deze borstel worden er ook verschillende kleine accessoires meegeleverd, zoals een meubelzuigmond en zachte afstofborstel. Met deze accessoires kun je kwetsbare meubels afstoffen en je bankstel van stof vrijmaken. De Nilfisk One Allergy heeft ook een aanpasbare zuigkracht. Als je meer vermogen nodig hebt, kun je dit simpel aanpassen. Hij wordt geleverd met twee stofzuigerzakken met een inhoud van 3 liter, wat meer dan voldoende is voor een grote zuigbeurt. Kortom, de Nilfisk One Allergy is de ideale stofzuiger voor mensen met een allergie.

Pluspunten
  • Dankzij het HEPA 14-filter is deze stofzuiger uitermate geschikt voor mensen met een stofallergie. De stofzuiger heeft een opvangcapaciteit van 3 liter en is daardoor ideaal voor grotere huishoudens. Door het lange snoer van 8 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger heeft een erg luid geluidsniveau van 76 decibel

    .

    Je krijgt geen turboborstel waardoor de stofzuiger niet geschikt is voor het stofzuigen van hoogpolig tapijt en dierenharen.

Veelgestelde vragen over de Nilfisk 128390146

De Nilfisk 128390146 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Nilfisk 128390146 heeft een Unknown schermtype.

De Nilfisk 128390146 tv is Unknown van kleur.