1. stofzuigers
  2. Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079.

Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Rowenta RH2079 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Rowenta RH2079 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesRowenta RH2079
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Rowenta RH2079

De Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079 is een krachtige stofzuiger die je huishouden eenvoudiger maakt. De stofzuiger past zijn zuigkracht automatisch aan op het vloertype. Zo stofzuig je zonder moeite zowel laminaat als tapijt. Ook de donkerste plekken in huis zijn snel schoongemaakt dankzij de led verlichting op de zuigmond. Je stofzuigt gemakkelijk onder de tafel of je bed dankzij de flexibele stofzuiger stang. Met het lichte gewicht en een gebruiksduur van 45 minuten stofzuig je het hele huis in één keer. Het display geeft verschillende informatie weer, zoals de batterijduur, het vermogensniveau en wanneer je het filter schoonmaakt. Met de meegeleverde opzetstukken stofzuig je moeilijk bereikbare plekken, zoals kieren en meubels. De stofzuiger is gemakkelijk in gebruik dankzij de intuïtive bediening. Je krijgt er ook een stijlvolle wandhouder bij, waarmee je de stofzuiger opbergt. Stofzuigen wordt zo een eitje met de Rowenta X-Force Flex 9.60 RH2079.

Pluspunten
  • De stofzuiger past de zuigkracht automatisch aan op het type vloer. De led verlichte vloerzuigmond verbetert je zicht op donkere plekken, zoals onder je bank of bed. Op het digitale display kun je handige informatie lezen, zoals de duur van je batterij.

Minpunten
  • De stofzuiger heeft, met een opvangcapaciteit van 0,4 liter, een kleinere stofopvang dan de meeste stofzuigers zonder zak.

Veelgestelde vragen over de Rowenta RH2079

De Rowenta RH2079 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Rowenta RH2079 heeft een Unknown schermtype.

De Rowenta RH2079 tv is Unknown van kleur.