1. stofzuigers
 2. Nilfisk Select Allergy.

Nilfisk Select Allergy.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Nilfisk 128390149 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Nilfisk 128390149 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesNilfisk 128390149
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Nilfisk 128390149

De Nilfisk Select Allergy stofzuiger met zak is uitgerust met de meest geavanceerde technologie. De HEPA 14-filter zorgt ervoor dat 99,995% van alle stofdeeltjes worden gefilterd, waardoor de uitblaaslucht veel schoner is. Dit maakt de stofzuiger perfect voor mensen met een stofallergie. Bovendien is de Nilfisk Select Allergy uitgerust met een combi- en parketborstel, waardoor de stofzuiger geschikt is voor laagpolig tapijt en kwetsbare vloeren. De stofzuiger is ook voorzien van een regelbare zuigkracht, die je afleest op het display. Daarnaast zal het display je ook meldingen geven als er een probleem is, zoals het schoonmaken van het filter. Bij de stofzuiger zitten meerdere kleine accessoires en twee ruime stofzuigerzakken van 3,2 liter. Zo kun je de stofzuiger op elke ondergrond gebruiken, zelfs op kwetsbare vloeren, zonder dat je zorgen hoeft te maken over de schoonheid van je vloer of allergieën.

Pluspunten
 • Dankzij het HEPA 14-filter is deze stofzuiger zeer geschikt voor mensen met een stofallergie

  .

  --> Dankzij het HEPA 14-filter is deze stofzuiger zeer geschikt voor mensen met een stofallergie

  .

  De hoofdborstels maken de stofzuiger geschikt voor zowel laagpolig tapijt als alle soorten harde vloeren

  .

  --> De hoofdborstels maken de stofzuiger geschikt voor zowel lage pooltapijt als alle soorten harde vloeren. Op het display lees je relevante informatie af, zoals wanneer het tijd is om het filter of de stofzuigerzak te vervangen

  .

  --> Op het scherm kan je relevante informatie lezen, zoals wanneer het tijd is om het filter of de stofzuigerzak te vervangen.

Minpunten
 • Er is geen mogelijkheid om de kleine accessoires op te slaan.

Veelgestelde vragen over de Nilfisk 128390149

De Nilfisk 128390149 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Nilfisk 128390149 heeft een Unknown schermtype.

De Nilfisk 128390149 tv is Unknown van kleur.