1. stofzuigers
 2. Nilfisk Thor.

Nilfisk Thor.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Nilfisk 107415316 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Nilfisk 107415316 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesNilfisk 107415316
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Nilfisk 107415316

De Nilfisk Thor is een krachtige stofzuiger die je het schoonmaken een stuk gemakkelijker maakt. Het 10 meter lange snoer stelt je in staat om een actieradius van 13 meter te bereiken. Hierdoor stofzuig je na de woonkamer in één beweging ook de hal en de keuken. Met de grote stofopvang van 8 liter hoef je de stofzuigerzak niet vaak te vervangen. Bovendien ontvang je bij deze stofzuiger een combiborstel waarmee je zowel harde vloeren als laagpolig tapijt of vloerkleden stofvrij maakt. Daarnaast ontvang je twee kleine accessoires, namelijk een kierenzuigmond en een zachte afstofborstel. Met de kierenzuigmond kun je de kruimels tussen de kussens van de bank wegzuigen. Met de zachte afstofborstel zorg je er vervolgens voor dat ook de tv stofvrij blijft. De Nilfisk Thor is de perfecte stofzuiger voor iedereen die het schoonmaken gemakkelijker wil maken.

Pluspunten
 • Dankzij het lange snoer van 10 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen

  .

  Dankzij de grote stofopvang van 8 liter, is het niet nodig de stofzuigerzak vaak te vervangen, waardoor deze stofzuiger erg geschikt is voor gebruik in winkels of kantoorpanden

  .

  Dankzij het HEPA 13-filter is de stofzuiger ook zeer geschikt voor mensen met een stofallergie.

Minpunten
 • Deze stofzuiger rolt het snoer niet automatisch op, dus moet je dit handmatig doen

  .

  Je krijgt geen parketborstel, waardoor de stofzuiger minder geschikt is voor het stofzuigen van kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Nilfisk 107415316

De Nilfisk 107415316 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Nilfisk 107415316 heeft een Unknown schermtype.

De Nilfisk 107415316 tv is Unknown van kleur.