1. stofzuigers
  2. Miele Boost CX1 Cat & Dog.

Miele Boost CX1 Cat & Dog.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Miele 11602420 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Miele 11602420 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesMiele 11602420
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Miele 11602420

De Miele Boost CX1 Cat & Dog is de perfecte stofzuiger voor iedereen met een huisdier. Met de turboborstel en de hardnekkige borstelharen haal je moeiteloos alle dierenharen op. Ook kun je de borstel gebruiken voor hoogpolig tapijt. Je verwijdert kruimels van je bank eenvoudig met de meubelzuigmond en stof op zachtere oppervlakken verwijder je met de zachte afstofborstel. Ook moeilijk bereikbare plekken maak je schoon met de kierenzuigmond. De zuigkracht stel je in op de stofzuiger zelf en de stand van de vloerzuigmond pas je op verschillende typen vloeren aan met je voet. De Miele Boost CX1 Cat & Dog is de perfecte stofzuiger voor al je dierenharen, kruimels en stof. Je huis is weer fris en schoon!

Pluspunten
  • Je stofzuigt alle soorten tapijt, niet-kwetsbare vloeren en verwijdert dierenharen moeiteloos met de combi- en turboborstel.Je neemt kwetsbare meubels zoals je glazen salontafel of televisie af met de zachte afstofborstel.Geen stofzuigerzakken, dus je bespaart op lange termijn kosten.

Minpunten
  • Deze stofzuiger heeft een relatief zwaar gewicht van 7,8 kilo

    .

    Het wordt niet geleverd met een parketborstel, dus stofzuig je harde vloer met voorzichtigheid.

Veelgestelde vragen over de Miele 11602420

De Miele 11602420 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Miele 11602420 heeft een Unknown schermtype.

De Miele 11602420 tv is Unknown van kleur.