1. stofzuigers
  2. Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329.

Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch BGL8X329 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Bosch BGL8X329 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesBosch BGL8X329
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Bosch BGL8X329

De Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329 is de perfecte stofzuiger voor jouw huis. Deze stofzuiger is geschikt voor houten vloeren, harde vloeren en laagpolig tapijt. Met de meegeleverde combiborstel en parketborstel kan je altijd het juiste stofzuigaccessoire gebruiken. Dankzij de parketborstel met zachte haren voorkom je krassen op je houten vloer. Je regelt de zuigkracht eenvoudig met één draai aan de knop. Ook is het mogelijk extra accessoires te gebruiken, zoals de kierenzuiger om plinten en kieren stofvrij te maken. Na gebruik zet je de stofzuiger netjes weg in de parkeerstand. Kortom, met de Bosch Serie 8 In'genius BGL8X329 stofzuig je jouw huis snel en gemakkelijk weer spik en span!

Pluspunten
  • Door het HEPA 13-filter is de stofzuiger uitermate geschikt voor mensen met een stofallergie. De kierenzuigmond wordt gebruikt voor het leegzuigen van moeilijk bereikbare plekken zoals kieren en spleten. Met een grote reikwijdte van 15 meter is er geen behoefte om vaak van stopcontact te wisselen.

Minpunten
  • Deze stofzuiger maakt met een geluidsniveau van 76 decibel veel lawaai

    .

    Je ontvangt geen turboborstel, waardoor de stofzuiger minder geschikt is voor het stofzuigen van hoogpolig tapijt en dierenharen.

Veelgestelde vragen over de Bosch BGL8X329

De Bosch BGL8X329 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Bosch BGL8X329 heeft een Unknown schermtype.

De Bosch BGL8X329 tv is Unknown van kleur.