1. stofzuigers
  2. Veripart VPSB103 stofzuiger zonder zak.

Veripart VPSB103 stofzuiger zonder zak.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Veripart VPSB103 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Veripart VPSB103 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesVeripart VPSB103
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Veripart VPSB103

De Veripart VPSB103 stofzuiger zonder zak is een krachtige stofzuiger die ideaal is voor dierenharen en stofallergieën. De turbo- en mini turboborstel verwijderen gemakkelijk dierenharen van je tapijt en meubels. Bovendien beschikt de stofzuiger over een HEPA 14-filter dat 99,995% van alle stofdeeltjes filtert. Daarnaast is de stofzuiger uitgerust met een combiborstel voor harde vloeren, een parketborstel voor zachte vloeren, een meubelzuigmond en een kierenzuigmond. Zo stofzuig je moeilijk bereikbare plaatsen en meubels met gemak. Met een snoerlengte van 7 meter heb je een actieradius van 9 meter, zodat je niet vaak van stopcontact hoeft te wisselen. De Veripart VPSB103 stofzuiger zonder zak is een ideale optie voor gezinnen met dierenharen en stofallergieën.

Pluspunten
  • Geen stofzuigerzakken, dus u bespaart op de lange termijn kosten. De stofzuiger is door het HEPA 14-filter zeer geschikt voor mensen met stofallergie. De parketborstel is speciaal voor kwetsbare vloeren en de turboborstel verwijdert dierenharen eenvoudig, zelfs uit tapijt.

Minpunten
  • Er is geen mogelijkheid om de kleine accessoires op te bergen

    .

    Er is geen mogelijkheid om de kleine accessoires op te slaan. Deze stofzuiger is met een gewicht van 7 kilo vrij zwaar, waardoor je hem minder gemakkelijk de trap op en af tilt. Deze stofzuiger heeft een gewicht van 7 kilo waardoor je hem moeilijker de trap op en af kunt tillen.

Veelgestelde vragen over de Veripart VPSB103

De Veripart VPSB103 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Veripart VPSB103 heeft een Unknown schermtype.

De Veripart VPSB103 tv is Unknown van kleur.