1. stofzuigers
 2. Dyson V8 Total Clean.

Dyson V8 Total Clean.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Dyson 443093-01 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Dyson 443093-01 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesDyson 443093-01
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Dyson 443093-01

De Dyson V8 Total Clean is een krachtige steelstofzuiger die je helpt je huis weer helemaal schoon te krijgen. Dit is mogelijk dankzij de combiborstel die is uitgerust met kleine tandjes waardoor je lange haren gemakkelijk op kan zuigen zonder dat ze in de klit raken in de vloerzuigmond. Ook ben je met de extra accessoires zoals de meubelzuigmond, zachte afstofborstel en kierenzuigmond in staat om de meubels, plinten en kieren haar- en stofvrij te maken. De Dyson V8 Total Clean heeft een accuduur van 45 minuten op de laagste stand en een stofreservoir met een inhoud van 0,54 liter. Het is daarom belangrijk om het stofreservoir op tijd leeg te maken, op deze manier blijft de zuigkracht optimaal. Mocht de accu leeg zijn, dan duurt het 5 uur voordat deze weer volledig opgeladen is. Met de Dyson V8 Total Clean zorg je ervoor dat je huis weer helemaal schoon en fris is.

Pluspunten
 • Dankzij de krachtige V8-motor kun je met een volle accu tot wel 40 minuten stofzuigen

  .

  Ook hoogpolige tapijten en dierenharen verwijder je moeiteloos met de ronddraaiende borstelharen in de vloerzuigmond

  .

  Je kunt de stofzuiger ook gebruiken voor meer dan alleen vloerstofzuigen dankzij het meegeleverde 2-in-1 combinatieaccessoire, bestaande uit een zachte afstofborstel en zuigmond.

Minpunten
 • De turbostand vereist veel energie van de accu, als je deze stand inschakelt gaat de accu maar 7 minuten mee. Je ontvangt geen parketborstel, wat de stofzuiger minder geschikt maakt voor het stofzuigen van kwetsbare vloeren. De turbostand vereist veel energie van de accu, als je deze stand inschakelt gaat de accu slechts 7 minuten mee. Je ontvangt geen parketborstel, wat de stofzuiger minder geschikt maakt voor het stofzuigen van kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Dyson 443093-01

De Dyson 443093-01 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Dyson 443093-01 heeft een Unknown schermtype.

De Dyson 443093-01 tv is Unknown van kleur.