1. stofzuigers
  2. Miele Blizzard CX1 PowerLine Grafietgrijs.

Miele Blizzard CX1 PowerLine Grafietgrijs.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Miele 12033910 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Miele 12033910 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesMiele 12033910
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Miele 12033910

De Miele Blizzard CX1 PowerLine is de perfecte stofzuiger voor al je stofzuigklussen. Deze stofzuiger heeft een stijlvol grafietgrijs ontwerp en is voorzien van een krachtige motor. De stofzuiger is licht van gewicht en heeft een extra lange snoer van 8 meter. Ook is de stofzuiger voorzien van een Hygiene Lifetime filter, waardoor je zeker weet dat je stofzuigt met het beste resultaat. Hierbij kun je ook gebruik maken van de verschillende accessoires die de stofzuiger heeft. Met de kierenzuigmond kom je gemakkelijk bij moeilijk bereikbare plekken en met de meubelzuigmond kun je alle kruimels en stof van je meubels verwijderen. Ook is de stofzuiger voorzien van een handig leegmaaksysteem, waardoor je de stofzak met één druk op de knop kunt leegmaken.

Pluspunten
  • Je stofzuigt zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren met de meegeleverde combiborstel. U kunt de kierenzuigmond gebruiken voor het leegzuigen van moeilijk bereikbare plekken zoals kieren en spleten. Je hoeft niet vaak van stopcontact te wisselen dankzij het lange snoer van 7 meter.

Minpunten
  • Deze stofzuiger hoort met een geluidsniveau van 77 decibel bij de meest luide stofzuigers

    .

    Deze stofzuiger is met een gewicht van 8 kilo relatief zwaar, waardoor het lastiger is om hem de trap op en af te dragen.

Veelgestelde vragen over de Miele 12033910

De Miele 12033910 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Miele 12033910 heeft een Unknown schermtype.

De Miele 12033910 tv is Unknown van kleur.