1. stofzuigers
  2. Samsung Jet 90 Multi.

Samsung Jet 90 Multi.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung VS20R9044T2/EN televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung VS20R9044T2/EN tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesSamsung VS20R9044T2/EN
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Samsung VS20R9044T2/EN

De Samsung Jet 90 Multi is een multifunctionele stofzuiger die uitblinkt in gebruiksgemak. Samen met het oplaadstation heb je direct alle accessoires bij de hand. De stofzuiger heeft een lange accuduur van 60 minuten, waardoor je genoeg tijd hebt om je huis grondig schoon te maken. Met de 3 zuigstanden maak je elke ruimte schoon. Of je nu je vloer stofzuigt of een klein hoekje, de krachtige zuigkracht is altijd voldoende. De meegeleverde mini turboborstel is perfect geschikt voor het verwijderen van dierenharen. Het meerlaagse filtersysteem filtert tot 99,999%, waardoor je stofzuiger altijd een frisse uitblaaslucht geeft. Het overzichtelijke LCD display geeft je alle informatie over het stofzuigen. Kortom, de Samsung Jet 90 Multi is een multifunctionele stofzuiger die je klusjes zo klaar hebt.

Pluspunten
  • Het oplaadstation heeft een praktische functie en is een echte eye-catcher in je woonkamer. Je stofzuigt parketvloeren zonder schade aan te richten met de parketborstel. Dankzij de multi-cycloon blijft de stofzuiger zijn zuigkracht behouden, zelfs als de stofbak vol is.

Minpunten
  • Je ontvangt geen speciale combiborstel voor het stofzuigen van tapijt.

Veelgestelde vragen over de Samsung VS20R9044T2/EN

De Samsung VS20R9044T2/EN kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Samsung VS20R9044T2/EN heeft een Unknown schermtype.

De Samsung VS20R9044T2/EN tv is Unknown van kleur.