1. stofzuigers
  2. Samsung Jet 70 Turbo + Samsung Clean Station.

Samsung Jet 70 Turbo + Samsung Clean Station.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung VCA-SAE904/WA televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung VCA-SAE904/WA tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesSamsung VCA-SAE904/WA
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Samsung VCA-SAE904/WA

Met de Samsung Jet 70 Turbo steelstofzuiger en Samsung Clean Station heeft u een krachtig duo in handen. De Samsung Jet 70 Turbo is een krachtige steelstofzuiger die gemakkelijk ombouwt tot kruimelzuiger. Deze stofzuiger wordt geleverd met verschillende accessoires, waaronder een kierenzuigmond, zachte afstofborstel en een combiborstel die geschikt is voor het verwijderen van dierenharen en vuil uit het tapijt. De stofzuiger heeft een volle accu waarmee je 40 minuten kunt stofzuigen. Met een extra accu kun je de accuduur verdubbelen. Daarnaast is er de Samsung Clean Station. Hiermee kun je het stofreservoir van de steelstofzuiger binnen 21 seconden reinigen en leeg maken. Het Clean Station heeft een Air Pulse Technologie waardoor het reservoir helemaal leeg wordt, inclusief de kleinste stofdeeltjes. Doordat het station gesloten is, heb je geen last van ronddwarrelend stof. Bovendien is het voorzien van een HEPA-filter dat 99,999% van alle stofdeeltjes filtert. Hierdoor is het leegstation ook geschikt voor mensen met een stofallergie.

Pluspunten
  • Het schoonmaakstation neemt het leegmaken van het stofreservoir uit handen. Je stofzuigt tapijt en verwijdert dierenharen gemakkelijk dankzij de draaiende borstels. Zeer veelzijdig in gebruik dankzij de kruimelzuiger die je gemakkelijk loskoppelt van de steel.

Minpunten
  • Wordt niet geleverd met een parketborstel, dus stofzuig je harde vloer met voorzichtigheid.De stofzuiger heeft een dweilfunctie, maar hiervoor moet je een extra accessoire aanschaffen.

Veelgestelde vragen over de Samsung VCA-SAE904/WA

De Samsung VCA-SAE904/WA kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Samsung VCA-SAE904/WA heeft een Unknown schermtype.

De Samsung VCA-SAE904/WA tv is Unknown van kleur.