1. stofzuigers
 2. Samsung Bespoke Jet Midnight Blue.

Samsung Bespoke Jet Midnight Blue.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Samsung VS20A95973B/WA televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Samsung VS20A95973B/WA tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesSamsung VS20A95973B/WA
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Samsung VS20A95973B/WA

De Samsung Bespoke Jet Midnight Blue is een stofzuiger die je een flinke opluchting geeft. Het stofreservoir wordt in het leeg- en laadstation geleegd en hierbij wordt het stof in de zak in het station opgevangen. Met de combiborstel stofzuig je harde vloeren, zoals tegels, moeiteloos schoon. Bovendien heb je nog de mini turboborstel om je beklede meubels of tapijt op de trap stofvrij te krijgen. En als je je schoonmaakroutine nog sneller wilt afronden, dan klik je de dweilborstel op de steel en vul je het waterreservoir. De dweilborstel maakt een draaiende beweging en zo schrob je eenvoudig je vloer. En met de extra accu stofzuig en dweil je na de benedenverdieping ook je bovenverdieping. De Samsung Bespoke Jet Midnight Blue is een stofzuiger die je een flinke opluchting geeft.

Pluspunten
 • Je ontvangt een automatisch oplaad- en leegstation in één dat veel werk uit handen neemt. Je verdubbelt de accuduur van 60 naar 120 minuten dankzij de extra accu

  .

  Als je klaar bent met stofzuigen, dweil je de vloer met de dweilborstel.

Minpunten
 • Het automatische leegstation heeft een stofzuigerzak, deze moet je om de paar maanden legen

  .

  Je ontvangt geen parketborstel, waardoor de stofzuiger minder geschikt is voor het stofzuigen van kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Samsung VS20A95973B/WA

De Samsung VS20A95973B/WA kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Samsung VS20A95973B/WA heeft een Unknown schermtype.

De Samsung VS20A95973B/WA tv is Unknown van kleur.