1. stofzuigers
 2. Miele Complete C3 Silence EcoLine Lotuswit.

Miele Complete C3 Silence EcoLine Lotuswit.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Miele 12031660 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Miele 12031660 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesMiele 12031660
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Miele 12031660

De Miele Complete C3 Silence EcoLine Lotuswit is een krachtige, stille stofzuiger. Met een lage geluidsproductie van 64 decibel is hij niet alleen stiller dan veel andere Miele stofzuigers, maar ook stil genoeg om gesprekken te voeren of televisie te kijken zonder dat je je stoort aan het geluid van de stofzuiger. Dankzij de meegeleverde combiborstel kun je zowel harde vloeren als lage polige tapijten stofvrij maken. Met een simpele voetbediening schakel je gemakkelijk over van tegels naar tapijt. De Miele Complete C3 Silence EcoLine Lotuswit heeft 6 verschillende zuigkrachtstanden, waardoor je optimaal gebruik kunt maken van de stofzuigerkracht. Met de meubelzuigmond kun je ook de meubels in je huis stofvrij maken. Je zet de zuigkracht aan op de laagste stand en zo zuig je al het vuil uit de kleine kieren van je bank. Alle accessoires die je nodig hebt bevinden zich onder de kap van de stofzuiger, dus je hebt ze altijd bij de hand. Kortom, met de Miele Complete C3 Silence EcoLine Lotuswit heb je een stille, krachtige stofzuiger die je gemakkelijk en efficiënt inzet om de v.

Pluspunten
 • Deze stofzuiger is met een geluidsniveau van 64 decibel veel stiller dan de meeste stofzuigers

  .

  Je kunt laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren stofzuigen met de combiborstel. De kleine accessoires vind je onder de kap van de stofzuiger, zodat je ze altijd bij de hand hebt tijdens het schoonmaken.

Minpunten
 • Je ontvangt geen parket- en turboborstel waardoor de stofzuiger niet geschikt is voor het stofzuigen van harde, kwetsbare vloeren, hoogpolig tapijt en dierenharen

  .

  Deze stofzuiger is met een gewicht van 7,2 kilo vrij zwaar waardoor je hem minder gemakkelijk de trap op en af tilt.

Veelgestelde vragen over de Miele 12031660

De Miele 12031660 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Miele 12031660 heeft een Unknown schermtype.

De Miele 12031660 tv is Unknown van kleur.