1. stofzuigers
 2. Philips FC9745/09 PowerPro Expert.

Philips FC9745/09 PowerPro Expert.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Philips FC9745/09 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Philips FC9745/09 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesPhilips FC9745/09
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Philips FC9745/09

De Philips FC9745/09 PowerPro Expert is een veelzijdige stofzuiger die bovendien energiezuinig is. Deze stofzuiger heeft een ingenieus ontwerp met meerdere opzetborstels, waaronder een parketborstel, een tapijtborstel, een TriActive+ combizuigmond en een speciale turboborstel. De parketborstel is bij uitstek geschikt voor kwetsbare, houten vloeren en de tapijtborstel is geschikt voor laagpolig tapijt. Met de TriActive+ combizuigmond kun je zowel een harde vloer als tapijt stofzuigen zonder steeds van borstel te wisselen. De speciale turboborstel is ideaal voor als je huisdieren hebt of vaak grof vloerkleed stofzuigt. De stofzuiger heeft een PowerCyclone 8 technologie, die zorgt voor een uitstekende zuigkracht en een stofopname van 99,9%. Met deze krachtige zakloze stofzuiger ben je dus voor elke gebruikssituatie voorbereid. De Philips FC9745/09 PowerPro Expert is de perfecte keuze voor iedereen die een veelzijdige, energiezuinige stofzuiger zoekt.

Pluspunten
 • De speciale tapijtborstel reinigt tapijten en vloerkleden dieper in de vezels

  .

  De parketborstel is speciaal voor kwetsbare vloeren en de turboborstel verwijdert gemakkelijk dierenharen, zelfs uit tapijt

  .

  De TriActive+ combiborstel is krachtiger dan de reguliere combiborstel van Philips.

Minpunten
 • Deze stofzuiger maakt met een geluidsniveau van 75 decibel relatief veel lawaai

  .

  Deze stofzuiger is met een gewicht van 5,5 kilo relatief zwaar.

Veelgestelde vragen over de Philips FC9745/09

De Philips FC9745/09 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Philips FC9745/09 heeft een Unknown schermtype.

De Philips FC9745/09 tv is Unknown van kleur.