1. stofzuigers
  2. Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger.

Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Dyson 971434-03 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Dyson 971434-03 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesDyson 971434-03
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Dyson 971434-03

De Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger is een slimme stofzuiger die je ook 's avonds kunt gebruiken. De lichtgevende kierenzuiger en de groene lichtstraal op de parketborstel zorgen ervoor dat je elk stofdeeltje goed kunt zien. De combi- en parketborstel kunnen alle vloertypen aan en de combi- en schroefvormige borstel hebben een anti-klittechnologie waardoor je dierenharen gemakkelijk kunt opzuigen. Met de steelstofzuiger kun je 60 minuten stofzuigen op de laagste stand, 5 minuten op de turbostand en zelfs op de automatische stand past de stofzuiger zich aan de zuigkracht aan. Met het gewicht van 2,4 kilogram is de stofzuiger gemakkelijk mee te nemen naar boven. Verder is op het display de batterijduur af te lezen en krijg je een melding als het tijd is voor onderhoud. Het V12 model heeft geen schuifje meer waarmee je de lichtstraal aan- of uitzet. De Dyson V12 Detect Slim Absolute + Lichtgevende Kierenzuiger is een slim en lichtgevend apparaat dat je stofzuigwerk 's avonds makkelijk maakt. De combi- en parketborstel, de schroefvormige b.

Pluspunten
  • Met de lichtsensitieve stofzuiger zie je stof en vuil nog beter in donkere hoeken liggen. Dankzij de antiklit-technologie raakt het haar niet in de war in de zuigmond. Met de groene lichtstraal op de parketborstel laat u geen stofdeeltje onopgemerkt.

Minpunten
  • De turbostand vereist veel energie van de batterij, als je deze instelling inschakelt zal de batterij slechts 5 minuten meegaan.

Veelgestelde vragen over de Dyson 971434-03

De Dyson 971434-03 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Dyson 971434-03 heeft een Unknown schermtype.

De Dyson 971434-03 tv is Unknown van kleur.