1. stofzuigers
  2. Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine Techblauw.

Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine Techblauw.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Miele 12033960 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Miele 12033960 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesMiele 12033960
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Miele 12033960

Met de Miele Blizzard CX1 Parquet PowerLine kun je stofzuigen zonder je houten vloer te beschadigen. De speciale parketborstel is gemaakt om kwetsbare vloeren te reinigen en laat geen krassen of beschadigingen achter. Als je ook vloerkleden in je huis hebt, kun je gebruik maken van de combiborstel. Deze borstel is geschikt voor twee verschillende oppervlakken en haalt zelfs de kleinste stofdeeltjes uit je vloerkleed. Het stofreservoir heeft een speciale filter die het grove stof van kleine stofdeeltjes scheidt. Hierdoor worden er geen stofwolken gecreëerd bij het legen van het reservoir. Dit legen doe je eenvoudig met een druk op de knop boven je prullenbak. De accessoires die bij de stofzuiger worden meegeleverd kun je aan de zijkant van de slede bevestigen. Zo heb je bijvoorbeeld een zachte afstofborstel om je plinten stofvrij te maken.

Pluspunten
  • Je stofzuigt houten en andere kwetsbare vloeren zonder krassen te maken met de bijgeleverde parketborstel. De kierenzuigmond gebruik je om lastig bereikbare plekken zoals kieren en spleten te zuigen. Je vindt de kleine accessoires onder de kap van de stofzuiger, dan heb je ze altijd bij de hand als je schoonmaakt.

Minpunten
  • Je ontvangt geen turboborstel, waardoor de stofzuiger niet geschikt is voor het stofzuigen van hoogpolig tapijt en dierenharen

    .

    Deze stofzuiger behoort met een geluidsniveau van 76 decibel tot de meest luide stofzuigers.

Veelgestelde vragen over de Miele 12033960

De Miele 12033960 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Miele 12033960 heeft een Unknown schermtype.

De Miele 12033960 tv is Unknown van kleur.