1. stofzuigers
  2. Numatic HPC-200 Henry Petcare.

Numatic HPC-200 Henry Petcare.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Numatic 909348 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Numatic 909348 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesNumatic 909348
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Numatic 909348

Met de Numatic HPC-200 Henry Petcare ben je klaar om de huisdierenharen aan te pakken. Gebruik de turboborstel om dierenharen beter van de grond of uit het tapijt te zuigen. Ook is er een mini-turboborstel om Marly de kat van de bank af te halen. Daarnaast krijg je ook de combiborstel, waarmee je harde vloeren en laagpolig tapijt zonder van opzetstuk te wisselen, kunt stofzuigen. Met een inhoud van 9 liter heb je niet vaak een nieuwe stofzuigerzak nodig. En met het lange snoer van 10 meter kun je meerdere ruimtes in één keer stofzuigen zonder van stopcontact te wisselen. Met de Numatic HPC-200 Henry Petcare ben je klaar om de dierenharen in huis het hoofd te bieden. Met de verschillende opzetstukken kun je de dierenharen gemakkelijk van de grond of uit het tapijt zuigen. Met de mini-turboborstel kun je ook Marly de kat van de bank afstoffen. En met de combiborstel kun je harde vloeren en laagpolig tapijt schoonmaken zonder van opzetstuk te wisselen. Ook heb je door de 9 liter inhoud van de stofzuigerzak niet vaak een nieuwe zak nodig. Met een.

Pluspunten
  • Geschikt voor dierenharen en grof tapijt dankzij de meegeleverde turboborstel én mini-turboborstel. De stofzak heeft een inhoud van 9 liter, waardoor het niet vaak nodig is deze te vervangen. Dankzij het lange snoer van 10 meter hoef je niet vaak het stopcontact te veranderen.

Minpunten
  • Het snoer gaat niet automatisch terug de stofzuiger in; je moet hiervoor handmatig aan het wiel draaien

    .

    Er wordt geen parketborstel meegeleverd, dus stofzuig je harde vloer met beleid.

Veelgestelde vragen over de Numatic 909348

De Numatic 909348 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Numatic 909348 heeft een Unknown schermtype.

De Numatic 909348 tv is Unknown van kleur.