1. stofzuigers
 2. Rowenta Silence Force RO7691.

Rowenta Silence Force RO7691.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Rowenta RO7691 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Rowenta RO7691 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesRowenta RO7691
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Rowenta RO7691

De Rowenta Silence Force RO7691 is de perfecte stofzuiger om het hele huis mee schoon te maken. Met een parketborstel, turboborstel en combiborstel kun je elke vloer schoonmaken. De verstelbare up-top borstel kan in elke hoek worden gezet, zodat je ook bovenop kasten en andere hoge plekken kunt stofzuigen. Daarnaast heb je ook de mini-turboborstel, die ideaal is voor traptreden en andere kleine oppervlakken. Met de cyclonische filters die aan de stofzuiger bevestigd zijn, blijft de zuigkracht hoog, zelf als de stofbak vol is. Deze technologie voorkomt dat de luchtstroom verstopt raakt. Met deze uitgebreide stofzuiger wordt schoonmaken een fluitje van een cent!

Pluspunten
 • Je ontvangt zowel een parketborstel voor houten vloeren als een turboborstel voor tapijt en dat voor dierenharen

  .

  Het verwijderen van dierenharen van je bank en ander bekleed meubilair wordt gemakkelijk gemaakt met de mini turboborstel

  .

  Cycloonfilters zorgen ervoor dat de zuigkracht hoog blijft, ook als de stofbak vol is.

Minpunten
 • Er is geen manier om de kleine accessoires op te bergen. Deze stofzuiger heeft een relatief hoog gewicht van 8,8 kilo.

Veelgestelde vragen over de Rowenta RO7691

De Rowenta RO7691 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Rowenta RO7691 heeft een Unknown schermtype.

De Rowenta RO7691 tv is Unknown van kleur.