1. stofzuigers
  2. Bosch Cleann'n Allergy BGC05AAA1.

Bosch Cleann'n Allergy BGC05AAA1.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch BGC05AAA1 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Bosch BGC05AAA1 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesBosch BGC05AAA1
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Bosch BGC05AAA1

De Bosch Cleann'n Allergy BGC05AAA1 is de perfecte stofzuiger als je op zoek bent naar een zakloze variant. Met een gewicht van slechts 4,4 kilo ben je in staat om ook de bovenverdiepingen gemakkelijk schoon te maken. Je krijgt bij deze stofzuiger een combiborstel meegeleverd. Deze borstel is geschikt voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt. Je hoeft alleen maar de borstel te verstellen als je van de harde vloer naar het tapijt gaat, zodat je niet steeds van opzetstukken hoeft te wisselen. Ook heb je toegang tot verschillende accessoires die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld trappen of plinten schoon te maken. Met de Bosch Cleann'n Allergy BGC05AAA1 heb je een stofzuiger die niet alleen licht is, maar ook uitstekend presteert op harde vloeren. Door de sterke motor en het groot opvangvolume heb je een stofzuiger die zeer efficiënt en effectief te werk gaat. Deze stofzuiger is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een stofzuiger die licht is en goed presteert.

Pluspunten
  • Dankzij het compacte formaat kun je de stofzuiger gemakkelijk in de kast opbergen. Je stofzuigt laagpolig tapijt en niet-kwetsbare harde vloeren met de combiborstel. Geen stofzuigerzakken, dus je bespaart op de lange termijn geld.

Minpunten
  • Deze stofzuiger maakt met een geluid van 78 decibel veel lawaai

    .

    Deze stofzuiger heeft slechts één zuigkrachtstand.

Veelgestelde vragen over de Bosch BGC05AAA1

De Bosch BGC05AAA1 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Bosch BGC05AAA1 heeft een Unknown schermtype.

De Bosch BGC05AAA1 tv is Unknown van kleur.