1. stofzuigers
  2. Miele Classic C1 PowerLine Mangorood.

Miele Classic C1 PowerLine Mangorood.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Miele 12029700 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Miele 12029700 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesMiele 12029700
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Miele 12029700

Met de Miele Classic C1 PowerLine Mangorood heb je een stofzuiger met veel kracht bij de hand. De krachtige PowerLine motor zorgt ervoor dat je in een korte tijd grote stukken vuil en stof kunt opzuigen. De meegeleverde mondstukken bevestig je eenvoudig aan de stofzuigerbuis. Zo heb je de juiste borstel bij de hand voor elk oppervlak. De zachte afstofborstel is ideaal voor kwetsbare voorwerpen. En met de kierenzuigmond kom je ook in de moeilijk bereikbare plekken. Handig, want zo heb je altijd alle mondstukken bij de hand. Na het stofzuigen kun je de stofzuiger gemakkelijk opbergen in de kast dankzij het compacte formaat. Zo heb je altijd een handige krachtpatser bij de hand als je een stuk vuil en stof moet opzuigen.

Pluspunten
  • Je stofzuigt zowel laagpolig tapijt als niet-kwetsbare harde vloeren met de meegeleverde combiborstel. De kierenzuigmond gebruik je voor het leegzuigen van moeilijk bereikbare plekken zoals kieren en spleten. Door het compacte formaat kun je de stofzuiger makkelijk opbergen in de kast.

Minpunten
  • Deze stofzuiger hoort met een geluidsniveau van 79 decibel bij de meest luidruchtige stofzuigers.

Veelgestelde vragen over de Miele 12029700

De Miele 12029700 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Miele 12029700 heeft een Unknown schermtype.

De Miele 12029700 tv is Unknown van kleur.