1. stofzuigers
 2. Numatic Henry Quick HEN100G graphite.

Numatic Henry Quick HEN100G graphite.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Numatic 915026 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Numatic 915026 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesNumatic 915026
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Numatic 915026

De Numatic Henry Quick HEN100R graphite steelstofzuiger is een uitstekend huishoudelijk apparaat. Het is een krachtige, stille stofzuiger die grondig je tapijten en vloerkleden stofzuigt. De ronddraaiende borstel met harde haren in de combizuigmond is perfect voor het verwijderen van dierenharen. Met verschillende accessoires kun je ook je plinten en meubels stof- en kruimelvrij maken. Met een accuduur van één uur is de steelstofzuiger ook nog eens energiezuinig. Bovendien heb je met de meegeleverde pods en stofzuigerzakken minder vaak het stofreservoir nodig te legen. Het stof wordt samengeperst en er komt geen stof vrij tijdens het legen. De geurcapsule zorgt voor een frisse geur tijdens het stofzuigen. De Numatic Henry Quick HEN100R graphite is daarom de perfecte keuze voor een schoon en fris huis.

Pluspunten
 • Je kunt ook hoogpolig tapijt stofzuigen en diervacht moeiteloos verwijderen met de ronddraaiende borstelharen in de vloerzuigmond

  .

  De stofzuiger is multifunctioneel dankzij de kruimelzuiger die je makkelijk van de steel loskoppelt

  .

  Binnen 4 uur is de stofzuigersteel volledig opgeladen en klaar voor gebruik.

Minpunten
 • Op de turbostand mag je de stofzuiger maar 15 minuten gebruiken. Je ontvangt geen parketborstel, waardoor de stofzuiger minder geschikt is voor het stofzuigen van houten en harde, kwetsbare vloeren.

Veelgestelde vragen over de Numatic 915026

De Numatic 915026 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Numatic 915026 heeft een Unknown schermtype.

De Numatic 915026 tv is Unknown van kleur.