1. stofzuigers
 2. Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1.

Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Rowenta RH99F1 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Rowenta RH99F1 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesRowenta RH99F1
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Rowenta RH99F1

De Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1 stofzuiger is een krachtige en energiezuinige steelstofzuiger. Met deze stofzuiger kun je tot wel 80 minuten op de eco stand stofzuigen op een volle accu. Dankzij het grote stofreservoir van 0,9 liter heb je genoeg ruimte om vuil op te vangen. Daarnaast heeft de stofzuiger verschillende accessoires waaronder een standaard vloerzuigmond en een mini turboborstel. Deze borstelharen draaien rond, waardoor de stofzuiger ook geschikt is voor dierenharen. Beide mondstukken zijn voorzien van LED-verlichting, waardoor je alle vuil goed ziet. Daarnaast krijg je een vrijstaand oplaadstation meegeleverd waarmee je de stofzuiger netjes opbergt. Met het display kun je precies zien hoe vol de accu is en zo voorkom je verrassingen. Met de Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1 stofzuiger heb je dus een krachtige en energiezuinige steelstofzuiger met vele extra's!

Pluspunten
 • Je stofzuigt ook hoogpolig tapijt en verwijdert gemakkelijk dierenharen met de ronddraaiende borstelharen in de vloerzuigmond

  .

  Je bewaart de kleine accessoires in het oplaadstation

  .

  Dankzij de flex technologie kun je de stofzuigerstang tot in een hoek van 90 graden buigen, waardoor je gemakkelijk onder meubels kunt stofzuigen.

Minpunten
 • Deze stofzuiger hoort met een geluidsniveau van 84 decibel bij de meest luide stofzuigers

  .

  Deze stofzuiger is met een gewicht van ruim 6 kilogram vrij zwaar, waardoor je hem minder gemakkelijk de trap op en af tilt. Deze stofzuiger hoort met een geluidsniveau van 84 decibel bij de meest luide stofzuigers

  .

  Deze stofzuiger is met een gewicht van ruim 6 kilogram vrij zwaar, waardoor het moeilijker is om hem de trap op en af te tillen.

Veelgestelde vragen over de Rowenta RH99F1

De Rowenta RH99F1 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Rowenta RH99F1 heeft een Unknown schermtype.

De Rowenta RH99F1 tv is Unknown van kleur.