1. stofzuigers
  2. Bosch Athlet Classic 20Vmax BCH85N.

Bosch Athlet Classic 20Vmax BCH85N.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch BCH85N televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Bosch BCH85N tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesBosch BCH85N
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Bosch BCH85N

De Bosch Athlet Classic 20Vmax BCH85N is een handige steelstofzuiger die je kunt gebruiken om je huis schoon te maken. Hij is voorzien van een motor met hoge zuigkracht, waarmee je hardnekkig vuil en dierenharen makkelijk verwijdert. Dankzij het ProAnimal mondstuk met draaiende borstels kun je ook diepliggend vuil en dierenharen uit hoogpolig tapijt verwijderen. Dit apparaat heeft een accu met een capaciteit van 20Vmax en deze biedt je een accuduur van 45 minuten. Je kunt de steelstofzuiger opladen met de bijgeleverde lader. Nadat je de steelstofzuiger hebt opgeladen, kun je hem weer netjes in de parkeerstand opslaan. De steelstofzuiger heeft 3 standen, waarmee je de stofzuiger kunt instellen voor het alledaagse gebruik. De lichte stand is geschikt voor lichte vervuiling en de reguliere stand is geschikt voor reguliere vervuiling.

Pluspunten
  • Geschikt voor dierenharen en grof tapijt dankzij de meegeleverde turboborstel. Geschikt voor dierenharen en grof tapijt dankzij de meegeleverde turboborstel. Met een accuspanning van 20 volt is deze stofzuiger krachtiger dan andere in deze prijsklasse. Met een accuspanning van 20 volt is deze stofzuiger krachtiger dan andere in deze prijsklasse. Dankzij de parkeerstand zet je de steelstofzuiger netjes en gemakkelijk weg. Dankzij de parkeerstand kun je de steelstofzuiger gemakkelijk en netjes opbergen.

Minpunten
  • Deze steelstofzuiger heeft geen geïntegreerde kruimelzuiger of meegeleverde accessoires en heeft een geluidsniveau van 78 decibel, wat relatief luid is.

Veelgestelde vragen over de Bosch BCH85N

De Bosch BCH85N kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Bosch BCH85N heeft een Unknown schermtype.

De Bosch BCH85N tv is Unknown van kleur.