1. stofzuigers
  2. Rowenta X-Force Flex 8.60 RH9638.

Rowenta X-Force Flex 8.60 RH9638.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Rowenta RH9638 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Rowenta RH9638 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesRowenta RH9638
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Rowenta RH9638

Met de Rowenta X-Force Flex 8.60 RH9638 maak je je huis gemakkelijk en grondig schoon. De flexibele zuigmond maakt het mogelijk om gemakkelijk onder lage meubels te stofzuigen en het bereik is met 4 keer groter dan normaal. Met de boost trigger kun je op een bepaalde plek extra zuigkracht geven. Voor kruimels heb je de speciale kruimelzuiger en hardnekkige stofjes in je tapijt zuig je gemakkelijk op met de turboborstel. Zorg voor de meer kwetsbare meubels gebruik je de zachte afstofborstel. Om ervoor te zorgen dat je huis vrij is van allergenen zorgt het filter van de stofzuiger ervoor dat zelfs de kleinste deeltjes worden opgezogen. Met de Rowenta X-Force Flex 8.60 RH9638 heb je dus een krachtige, professionele stofzuiger die je huis grondig en zorgvuldig reinigt.

Pluspunten
  • Met de flexibele zuigmond kun je ook bij moeilijk bereikbare plekken komen. De zachte borstel gebruik je voor kwetsbare meubels, zoals glazen salontafels of een tv. De multi cycloontechnologie zorgt ervoor dat de zuigkracht niet afneemt, zelfs als de stofbak vol raakt.

Minpunten
  • Deze stofzuiger maakt met een geluidsniveau van 82 decibel erg veel lawaai.

Veelgestelde vragen over de Rowenta RH9638

De Rowenta RH9638 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Rowenta RH9638 heeft een Unknown schermtype.

De Rowenta RH9638 tv is Unknown van kleur.