1. stofzuigers
 2. Miele Boost CX1 Parquet.

Miele Boost CX1 Parquet.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Miele 11602400 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Miele 11602400 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesMiele 11602400
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Miele 11602400

De Miele Boost CX1 Parquet stofzuiger is de perfecte oplossing voor het schoonmaken van jouw harde en houten vloeren. Met de speciale parketborstel worden de vloeren voorzichtig en grondig schoongemaakt. De zachte haren van de borstel beschermen de vloer tegen krassen en beschadigingen. Ook voor andere soorten vloeren zoals tapijt is de stofzuiger geschikt. Dit doe je met de handige combiborstel en de afstandsbediening op het vloermondstuk. Daarnaast schakel je gemakkelijk tussen zachte en harde zuigkracht. Met de losse accessoires kun je ook jouw meubels schoonmaken. Met de kierenzuigmond verwijder je vuil en stof in lastig bereikbare hoeken. Het stofreservoir is makkelijk leeg te maken boven de prullenbak. Kortom, de Miele Boost CX1 Parquet stofzuiger is de perfecte oplossing voor het schoonmaken van jouw harde en houten vloeren. Met de Miele Boost CX1 Parquet stofzuiger verzorg je jouw houten en harde vloeren grondig en zonder deze te beschadigen. De speciale parketborstel heeft extra zachte haren, waardoor de vloeren met het grootste gemak.

Pluspunten
 • Je stofzuigt houten en andere kwetsbare vloeren zonder dat je krassen achterlaat met de meegeleverde parketborstel

  .

  Er zijn geen stofzuigerzakken nodig, dus je bespaart op de lange termijn kosten

  .

  De kierenzuigmond gebruik je om moeilijk bereikbare plekken zoals kieren en spleten leeg te zuigen.

Minpunten
 • Deze stofzuiger heeft met een gewicht van 7,8 kilo relatief veel gewicht

  .

  Je krijgt geen turboborstel bijgeleverd waardoor de stofzuiger niet geschikt is voor het stofzuigen van hoogpolig tapijt en dierenharen.

Veelgestelde vragen over de Miele 11602400

De Miele 11602400 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Miele 11602400 heeft een Unknown schermtype.

De Miele 11602400 tv is Unknown van kleur.