1. stofzuigers
 2. Numatic HVX-200 Henry Xtra.

Numatic HVX-200 Henry Xtra.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Numatic 900031 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Numatic 900031 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesNumatic 900031
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Numatic 900031

De Numatic HVX-200 Henry Xtra is een uitstekende stofzuiger voor elk soort vloer. De stofzuiger wordt geleverd met 3 verschillende grote zuigmonden en vele accessoires, zoals een turboborstel, parketborstel en combiborstel. De turboborstel is ideaal voor het stofzuigen van tapijten en andere kortharige vloerbedekkingen. De parketborstel is extra zacht en is daarom ideaal voor kwetsbare vloeren zoals parket, laminaat of hout. Met de combiborstel heb je geen verschillende opzetstukken meer nodig en kun je alle soorten vloeren schoonmaken. De Numatic HVX-200 Henry Xtra is ook ideaal om bijzondere plekjes te stofzuigen. Met de verschillende accessoires kun je bijvoorbeeld de vensterbanken, traptreden en andere moeilijk bereikbare plekken schoonmaken. Dankzij het lange snoer van 10 meter is het wisselen van stopcontact ook niet nodig. En met een inhoud van 9 liter heb je ook niet steeds de stofzuigerzak te vervangen. De Numatic HVX-200 Henry Xtra is de perfecte stofzuiger voor elke soort vloer.

Pluspunten
 • De parketborstel is speciaal voor kwetsbare vloeren, en de turboborstel veegt dierenharen gemakkelijker, zelfs uit tapijt

  .

  De stofzak heeft een inhoud van 9 liter, waardoor het niet vaak nodig is deze te vervangen

  .

  Dankzij het lange snoer van 10 meter hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen.

Minpunten
 • Het snoer gaat niet automatisch terug de stofzuiger in, je moet hiervoor met de hand aan het wiel draaien

  .

  Deze stofzuiger heeft een gewicht van 8 kilo, waardoor het niet zo gemakkelijk is om de trap op en af te tillen.

Veelgestelde vragen over de Numatic 900031

De Numatic 900031 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Numatic 900031 heeft een Unknown schermtype.

De Numatic 900031 tv is Unknown van kleur.