1. stofzuigers
 2. Bosch Serie 6 ProPower BGS41POW2.

Bosch Serie 6 ProPower BGS41POW2.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch BGS41POW2 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Bosch BGS41POW2 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesBosch BGS41POW2
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Bosch BGS41POW2

Met de Bosch Serie 6 ProPower BGS41POW2 stofzuig je overal in huis. Het handvat is voorzien van een stofzuigerknop waarmee je de zuigkracht gemakkelijk aanpast. Ook koppel je de pistoolgreep eenvoudig los van de steel om bijvoorbeeld kruimels van de ontbijttafel te zuigen. Met de meegeleverde meubelzuigmond zuig je moeiteloos vuil van banken of traptreden. De stofzuiger is uitgerust met twee hoofdborstels, waardoor hij geschikt is voor alle vloertypes, met uitzondering van kwetsbaar laminaat. Met de turboborstel is de stofzuiger perfect voor het reinigen van tapijt. Voor de overige vloeren ontvang je een omschakelbare combiborstel. Met deze stofzuiger heb je een krachtige en duurzame stofzuiger in huis die tegen een stootje kan.

Pluspunten
 • Je stofzuigt zowel tapijt, dierenharen en niet-kwetsbare harde vloeren met de meegeleverde combi- en turboborstel met deze stofzuiger

  .

  Je bedient deze eenvoudig via het handvat, waardoor je niet hoeft te bukken

  .

  Met een stofopvang met een capaciteit van twee liter heeft de stofzuiger een grotere stofopvang dan de meeste stofzuigers zonder zak.

Minpunten
 • Deze stofzuiger hoort met een geluidsniveau van 79 decibel bij de meest luidruchtige stofzuigers.

Veelgestelde vragen over de Bosch BGS41POW2

De Bosch BGS41POW2 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Bosch BGS41POW2 heeft een Unknown schermtype.

De Bosch BGS41POW2 tv is Unknown van kleur.