1. stofzuigers
 2. Bosch BGC21POW1.

Bosch BGC21POW1.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch BGC21POW1 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Bosch BGC21POW1 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesBosch BGC21POW1
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Bosch BGC21POW1

De Bosch BGC21POW1 stofzuiger uit de Serie 4 ProPower biedt een veelzijdige oplossing voor het schoonmaken van uw huis. Met de twee meegeleverde hoofdborstels bent u verzekerd van een perfect resultaat voor bijna elk vloertype. De combiborstel is geschikt voor harde vloeren en het tapijt, terwijl de turboborstel diep de vezels van het tapijt reinigt en moeiteloos dierenharen opneemt. Daarnaast ontvangt u een combinatie accessoire bestaande uit een kieren- en meubelzuigmond, waarmee u gemakkelijk uw bank en kleine spleten kunt schoonmaken. Als u klaar bent met stofzuigen, kunt u de stofzuiger makkelijk opbergen met de speciale clip. Deze bevestigt u aan de achterkant van de stofzuiger, zodat u de slang en stang eenvoudig kunt oprollen. Met de Bosch BGC21POW1 stofzuiger behoort stofzuigen tot het verleden en kunt u genieten van een schoon en fris huis!

Pluspunten
 • Je stofzuigt zowel harde als kwetsbare vloeren als hoogpolig tapijt en verwijdert gemakkelijk dierenharen met de parket- en turboborstel

  .

  Je stofzuigt ook je meubels, plinten en kieren met het meegeleverde (2- of 3-in-1) combinatieaccessoire bestaande uit een zachte afstofborstel, kieren- en meubelzuigmond

  .

  Je kunt de stofzuiger gemakkelijk opslaan dankzij de klem voor de slang.

Minpunten
 • Deze stofzuiger met een gewicht van 4,7 kilo is vrij zwaar, waardoor het minder gemakkelijk is om de trap op en af te tillen.

Veelgestelde vragen over de Bosch BGC21POW1

De Bosch BGC21POW1 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Bosch BGC21POW1 heeft een Unknown schermtype.

De Bosch BGC21POW1 tv is Unknown van kleur.