1. stofzuigers
 2. Dyson V12 Detect Slim Absolute.

Dyson V12 Detect Slim Absolute.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Dyson 394167-01 televisie en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Dyson 394167-01 tv en het vergelijken met onze andere televisies heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van een nieuwe televisie.

SpecificatiesDyson 394167-01
  
  
  
  
  
  

 

Omschrijving van de Dyson 394167-01

De Dyson V12 Detect Slim Absolute is de perfecte stofzuiger voor het schoonhouden van kwetsbare vloeren. Met de zachte parketborstel laat de stofzuiger geen krassen achter en kan je harde vloeren schoonmaken zonder je zorgen te maken over beschadiging. Met de Piëzo sensor waarmee je precies kunt zien wat je precies opzuigt, hoef je niet meer te veel tijd te verspillen aan het stofzuigen van dezelfde plek. Om ervoor te zorgen dat je meubels een grondige reiniging krijgen, is deze stofzuiger uitgerust met anti-klittechnologie en een schroefvormige klitvrije borstel. Hiermee verwijder je eenvoudig haren van je meubels. Door de vernieuwde vorm blijft het vuil en haar minder vast zitten, waardoor je schoonmaakwerk nog efficiënter is. Bovendien kan deze stofzuiger 60 minuten op de laagste stand werken en weegt het slechts 2,4 kilogram. Daarnaast heeft de steelstofzuiger een LCD scherm, waar je in een oogopslag de resterende accuduur kunt zien. Ook begeleidt de stofzuiger je bij het onderhoud van het apparaat wanneer dit nodig is. Vergeet.

Pluspunten
 • De krachtige V12 motor zorgt voor 60 minuten onafgebroken stofzuigen in de laagste stand

  .

  Met behulp van anti-klittechnologie voorkomt u dat er haren vastzitten in de zuigmond

  .

  De groene lichtstraal op de parketborstel maakt stofdeeltjes zichtbaar die je met het blote oog niet kunt zien, zodat je niets over het hoofd ziet.

Minpunten
 • De turbostand vereist veel energie van de accu, als je deze stand inschakelt, gaat de accu slechts 5 minuten mee.

Veelgestelde vragen over de Dyson 394167-01

De Dyson 394167-01 kent de volgende afmetingen: 
Hoogte Unknown
Breedte Unknown
Diepte Unknown

Het schermdiagonaal van de televisie is Unknown.

De Dyson 394167-01 heeft een Unknown schermtype.

De Dyson 394167-01 tv is Unknown van kleur.