1. Koopgids
  2. brandwerende kluis

Top 10 beste brandwerende kluizen van 2024

Laatst bijgewerkt: 13 jul. 2023

Voordat je je waardevolle bezittingen in een brandwerende kluis gaat opslaan, is het verstandig om eerst te weten welke écht veilig is. Om je daarbij te helpen hebben wij een onderzoek gedaan naar de beste brandwerende kluis op de Nederlandse markt. Door de beoordelingen en reviews van gebruikers, reviews van experts en de productspecificaties hebben wij een lijst samengesteld met de tien beste brandwerende kluizen. Hier lees je wat het onderzoek heeft opgeleverd en welke kluizen vast het meest geschikt zijn voor jouw situatie.

Zie hieronder welke brandwerende kluizen bij ons als beste getest zijn. Door het vergelijken van de geselecteerde brandwerende kluizen op onze site, ben je verzekerd van een goede aankoop!

Top 10 brandwerende kluizen

Om de aankoop van een goede brandwerende kluis te vergemakkelijken, hebben wij het web afgezocht naar alle reviews van brandwerende kluizen. Vervolgens hebben we deze reviews met elkaar vergeleken en is de top 10 ontstaan. De top 10 is er voor iedereen. Dat wil zeggen dat bij het maken van de top 10 ook gekeken is naar de prijs van het product. We willen niet alleen maar duur, dus er staan ook [zn_mp_mv] tussen met een gunstigere prijs. Nieuwsgierig naar de beste 10? Lees dan snel verder.

1. Product niet leverbaar

NO DESCRIPTION

2. Product niet leverbaar

NO DESCRIPTION

3. Masterlock L1200 documentenkluis brandwerend

De MasterLock L1200 documentenkluis is speciaal ontworpen om je kostbaarheden, documenten en digitale objecten te beschermen. De kluis is voorzien van een geïntegreerd handvat waardoor je de kluis gemakkelijk kunt verplaatsen. Daarnaast is de kluis UL/ETL-gecertificeerd, wat betekent dat de kluis je kostbaarheden, papieren en foto’s 30 minuten lang beschermt tegen brand en tot 843° C. De kluis is ook voorzien van een extra veiligheidslaag met een dubbele staalwand en een speciale brandwerende lijm. Hierdoor biedt de MasterLock L1200 optimale veiligheid en bescherming. Bovendien is de kluis voorzien van een gepatenteerde sleutel die je gebruikt om de kluis af te sluiten. Deze sleutel biedt extra veiligheid en is ontworpen om eenvoudig te gebruiken.

4. Digitale kluis brandwerende kluis voor thuis kluis voor thuis kleine kluis kopen 3kg 23 cm x 17 cm x 17 cm DisQounts

Deze kluis is brandwerend en daarom ideaal voor het opslaan van documenten of andere waardevolle spullen die je liever niet kwijt wilt. De kluis heeft een klein formaat van 23 cm x 17 cm x 17 cm en weegt slechts 3kg. De kluis heeft een digitale combinatiecode waarmee je de kluis kunt openen. Het is eenvoudig om de kluis op slot te doen en je hoeft je geen zorgen te maken dat inbrekers je waardevolle spullen mee kunnen nemen. Deze digitale kluis is een geweldige manier om al je waardevolle spullen op te slaan. De kluis heeft een stevig slot dat zelfs brand kan weerstaan, zodat je spullen altijd veilig zijn bij je thuis. De kluis is ook eenvoudig te verplaatsen en gemakkelijk te installeren. Het is een kleine kluis die je eenvoudig kunt kopen bij DisQounts. De kluis heeft een digitale combinatiecode waarmee je de kluis kunt openen. Zo kun je met een gerust hart je waardevolle spullen opbergen in je eigen huis.

5. Masterlock LCFW30100 documentenkluis brandwerend

Met deze kluis ben je verzekerd dat je waardevolle spullen veilig opgeborgen zijn. De kluis is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft een vergrendeling met het kenmerkende logo van Masterlock. Hij heeft een geribbelde buitenkant voor een betere grip. De MasterLock LCFW30100 documentenkluis brandwerend is het perfecte apparaat om je waardevolle documenten, media, foto’s en andere zaken veilig op te bergen. Hij is gemaakt van hoogwaardig staal en beschermt je spullen tegen schade door brand en water. Bovendien heeft de kluis een geribbelde buitenkant voor extra grip en een vergrendeling met het kenmerkende logo van Masterlock. Bovendien is er genoeg ruimte om papieren met A4-formaat op te bergen, zonder dat je deze hoeft te vouwen. Met deze kluis ben je er zeker van dat je waardevolle spullen veilig en goed beschermd zijn.

6. MasterLock Brandwerende Kluis Groot Waterdicht Digitaal slot Verlichte toetsen LFW082FTC

De kluis is voorzien van een lichte en duurzame buitenste structuur die is gemaakt van schokbestendig materiaal. De kluis is voorzien van een digitalen toetsenbord met verlichte toetsen. Dit digitalen toetsenbord maakt het mogelijk om een veilig cijfercombinatie te gebruiken. Het cijfercombinatie kunt u zelf kiezen en wijzigen. Bovendien heeft het toetsenbord een LED-display waarmee u de kluis kunt openen. De MasterLock LFW082FTC is ook voorzien van een mechanisch slot. Het slot is beschermd tegen pogingen tot breken en invoegen van buitenaf. U kunt dus op een veilige manier kostbare items beveiligen tegen diefstal. De kluis is tevens voorzien van een binnenkant licht dat automatisch aan- en uitgaat wanneer de kluis wordt geopend. Dit zorgt ervoor dat u gemakkelijk de items in de kluis kunt zien, zelfs in het donker. MasterLock LFW082FTC is de perfecte oplossing voor het beveiligen van waardevolle items. Het is een kluis die u kunt vertrouwen om uw spullen veilig en beschermd te houden. Met deze kluis kunt u erop vertrouwen dat uw kostbare items en belangrijke documenten optimaal beveiligd zijn.

7. Burg Wächter FP 22 K FP 22 K Brandwerende box Brandwerend Sleutelslot

De Burg Wächter FP 22 K brandwerende box met sleutelslot is een betrouwbare manier van documentopslag. Deze box is gemaakt van dubbelwandig massief kunststof met rondom brandwerend materiaal en heeft een gecertificeerde brandklasse UL72. Met de robuuste handgreep is de box gemakkelijk te verplaatsen en met de meegeleverde bevestigingsmateriaal is de box voorbereid voor grondverankering. Deze brandwerende box is ideaal voor het veilig opbergen van documenten in DIN A4-formaat en biedt een veiligheid van minimaal 30 minuten bij brand, getest bij 1.093°C. Binnen de box is de temperatuur bij brand lager dan 90°C. De box heeft een interne afmeting van (B)225 x (D)315 x (H)85 mm en weegt 9 kg. De box wordt geleverd inclusief twee sleutels. Kortom, de Burg Wächter FP 22 K brandwerende box met sleutelslot is een betrouwbare manier om documenten op te slaan zonder zorgen.

8. MasterLock Brandwerende Kluis XL Waterdicht Digitaal slot Verlichte toetsen LFW123FTC

De MasterLock LFW123FTC is voorzien van een digitaal slot met verlichte toetsen, dat een veiligheidsniveau biedt dat vergelijkbaar is met banken. Dankzij het scherm met verlichte toetsen kunt u gemakkelijk en snel uw codering invoeren. Daarnaast is de kluis ook voorzien van een beveiligingsslot en een LED-verlichting van binnen, waardoor u bij het openen van de kluis gemakkelijk kunt zien wat erin zit. De kluis is geschikt voor bevestiging aan de muur of vloer en heeft een stevig stalen frame voor extra bescherming. Het is ook mogelijk om de kluis op slot te doen met een hangslot. Bovendien is de kluis voorzien van een luchtafvoer en een luchtdichte deur met een scharnier aan de achterkant, zodat u uw waardevolle spullen langer veilig kunt opslaan.

9. Elektronische Kluis met Cijferslot Kluisje met Sleutel Brandwerend

De kluis is voorzien van een geavanceerd cijferslot. Je hebt geen sleutel meer nodig. Je kunt eenvoudig een unieke code instellen die alleen jij kent. Het cijferslot is ook nog eens uitgerust met een automatische vergrendeling voor extra beveiliging. Ook is de kluis uitgerust met een speciale smartcard-sleutel. Met deze sleutel kun je de kluis openen zonder code in te geven. Het is dus helemaal veilig als je de code vergeet. Bovendien is de kluis brandwerend, waardoor je waardevolle spullen veilig kunt opslaan. Met de Raykon Elektronische Kluis ben je veilig voor alle soorten inbraken. Je waardevolle spullen worden beschermd tegen brand, water en mechanische invloeden door het sterke materiaal. De kluis heeft ook nog eens een geavanceerd cijferslot, een automatische vergrendeling en een speciale smartcard-sleutel waarmee je de kluis kunt openen zonder code. Kortom, met de Raykon Elektronische Kluis ben je beveiligd tegen alle mogelijke dreigingen.

10. Brandwerende zak Hittebestendige zak en Waterbestendige Tas Brandwerende koffer

NO DESCRIPTION

Veelgestelde vragen over brandwerende kluizen

Onze resultaten worden onderbouwd door alle reviews die er op het internet te vinden zijn. Dit is erg geloofwaardig, omdat dit echte reviews zijn van onafhankelijke consumenten die het product al in gebruik hebben.

Als je interesse hebt in een bepaald brandwerende kluis, kun je via de top 10 lijst naar “beste prijs” gaan. Dan word je gedirigeerd naar een externe website die de brandwerende kluis aanbiedt voor de beste prijs.

Het beslist beste brandwerende kluis is diegene welke als nummer eén in de top 10 getest is gebleken. Objectief gezien, bestaat de hele top 10 uit hele goede brandwerende kluizen Je kunt zodoende een balans opmaken afhankelijk van de productspecificaties en de prijs die voor jou acceptabel zijn.

Ons laatste woord over brandwerende kluizen

Met deze top 10 producten heb je een goede basis om een keuze te maken. We hopen dat je een goed inzicht hebt gekregen in de verschillende opties die er zijn, zodat je makkelijk de goede keuze kunt maken. Hou in gedachten dat een brandwerende kluis maar één keer moet worden gekocht; je wilt het beste van het beste voor je waardevolle spullen en documenten. Dus als je nog steeds twijfelt wat voor type kluis je moet kopen, neem dan even contact met ons op en we helpen je met het maken van de juiste keuze. Of het kan zijn dat je juist meer informatie nodig hebt; ook dan zijn we graag bereid je verder op weg te helpen. Kortom, als je op zoek bent naar een goede brandwerende kluis, dan ben je hier aan het juiste adres. Je kunt hier ruim informatie vinden over de verschillende opties en als je advies nodig hebt kan je contact met ons opnemen. Dan kunnen we je verder helpen bij het maken van de best mogelijke keuze voor wat betreft de aanschaf van een brandwerende kluis. Laat je niet afschrikken door de vele opties, maar neem een paar minuten de tijd om de beste uit te kiezen voor jouw waardevolle spullen.

Waar je op kunt letten als je een brandwerende kluis wilt kopen?

Wij raden ten zeerste aan de reviews te lezen. Mocht een brandwerende kluis alleen slechte reviews hebben, dan is het inderdaad niet aan te raden het product te kopen. Een andere tip is om de reviews te sorteren op “meest recent”.  Fabrikanten doen normaliter ook wat met reviews en ontwikkelen hun brandwerende kluizen. 

Daarnaast kun je letten op de prijs-kwaliteit verhouding. Het fijne van onze top 10 is dat alle brandwerende kluizen goed worden gereviewd dus in principe zal je aankoop een hoog tevredenheidsgehalte hebben. Je kunt dus een keuze maken aan de hand van je budget. De duurdere brandwerende kluizen zijn meestal premium producten en hebben bijvoorbeeld extra functies dan wat een goedkoper model heeft. Dit kan heel fijn zijn, maar als koper kun je nagaan of jij wel op zoek bent naar die extra functies. Wij maken de top 10, maar uiteindelijk is de keuze aan jou!

Disclaimer: De top 10 brandwerende kluis is opgesteld naar aanleiding van research naar reviews van kopers van brandwerende kluis Onderaan elke brandwerende kluis in de top 10 zie je de button “beste prijs”. Door op deze button te klikken, kom je bij een externe webshop uit. Wanneer je vervolgens een brandwerende kluis aankoopt op die site, krijgen wij een kleine commissie.

Inhoudsopgave

Author picture
Lotte

Interieur-design student

Hallo! Mijn naam is Lotte en ik ben student binnenhuis-design aan de universiteit. Tijdens mijn studie krijg ik met vanalles en nog wat te maken over het beroep van interieur design. Naast mijn studie schrijf ik graag tekstjes over interieur design en ik heb het geluk dat interieurdesignerreview.nl mij het platform biedt om mijn laatst vergaarde kennis met jullie te delen. Ik wens jullie veel inspiratie en leesplezier.

Gepubliceerd op: 11 nov. 2022

Wat zegt de interieurdesigner zelf?

Wat zegt de interieurdesigner zelf? In deze blog lees je meer over de laatste trends op het gebied van interieur waaruit je inspiratie kunt halen. De schrijver van dit blog is een professioneel interieurdesigner die graag de laatste trends met je deelt.